Hirdetés

Az Evil Dead: The Game is csúszni fog

|

Az akció-horrornak ugyan nem volt pontos megjelenési dátuma, de az eredeti tervezethez képest így is többet kell várni rá.

Hirdetés

Bruce Campbell videojátékos formában tér vissza legendás szerepéhez. Az Evil Dead: The Game egy co-op horror, ahol a filmsorozat ismerős szereplőivel mészárolhatjuk majd ki magunkat, ismerős szituációkból. Képzeljétek el a Dead by Daylight stílusú asszimetrikus PVP-t, csak Evil Dead körítéssel.

Ez alapvetően nem hangzik rosszul, csak az a bökkenő, hogy a játékot idei megjelenéssel jelentették be. Most úgy tűnik, hogy ez egy túl nagy vállalás volt: jövőre csúszik ez a cím is.

Hirdetés

Ahogy sok más játék, úgy az Evil Dead: The Game is csak 2022-ben fog befutni, mondjuk ezúttal az indok egy fokkal velősebb, minthogy "szeretnénk még csiszolgatni a cuccot".

"Az extra idő lehetővé teszi számunkra, hogy beépítsünk egy egyjátékos opciót azokra az estékre, amikor a co-op játékra a haverok nem érnek rá."

Sokan kérték az egyjátékos lehetőséget, így valószínűleg kevesen fognak kiakadni ezen a csúszáson.

Az Evil Dead: The Game így 2022. februárjára fog elkészülni, és érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és NIntendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)