Hirdetés

Az Evil Genius 2: World Domination megjelenés fontos lehet neked, ha főgonosz akarsz lenni

|

Szerencsére már nem kell sokat várnunk a Rebellion főgonosz-szimulátora, s még egy új trailert is kaptunk.

Hirdetés

A James Bond-filmek ihlette Evil Genius a 2004-es esztendő egyik emlékezetesebb alkotása volt, melyben a kémes zsánerből ismert világhódító gonoszok szerepét ölthettük magunkra. A titkos rejtekhelyek humorral fűszerezett menedzselése egészen egyedi koktélt alkotott, így sokan örültek, mikor a 2019-es E3-on végre láthattunk az akkor már régóta pletykált folytatás trailerét is.

Az Evil Genius 2: World Domination az eredeti tervek szerint tavaly jelent volna meg, ám a COVID-19 sajnos ezt is felülírta, a játék kapcsán pedig eddig a csúszás augusztusi bejelentése volt az utolsó fontosabb hír.

Hirdetés

Nemrég azonban a fejlesztő Rebellion végre világgá kürtölte a steames rajt dátumát: 2021. március 30. lesz a jeles nap, amikor újból elindulhatunk a világuralom felé vezető úton. A bejelentés alkalmából egy vadonatúj kedvcsinálót is villantottak, melyben az eszementnél eszementebb bázisok mellett akcióból sincs hiány.

Az Evil Genius 2-ben rögtön 4 gonosz lángelme bőrébe is belebújhatunk, ráadásul mindegyik saját kampányt kap. Bázisunk kiépítéséhez pedig három potenciális helyszín közül választhatunk, így többször is érdemes lesz nekifutni a világ rabigába hajtásának.

Ha már te is dörzsölöd a tenyered a trailer láttán, a következő hetekben nem árt figyelemmel kísérned a játék körüli kommunikációt, a Rebellion közleménye ugyanis további meglepetéseket ígér a rajtig, köztük egy eddig nem említett játékmód leleplezésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)