Hirdetés

Az F1 játékokban betiltották a rajongói modokat

|

Meglepő dologra ébredtek az F1 játékok rajongói: a fórumokról hirtelen eltűntek a modok, semmit nem lehet letölteni, minden forrás elérhetetlenné vált.

Hirdetés

Az Automobilista, az F1 2013 és az F1 2014 modjai többé nem érhetőek el, miután a Formula 1 verseny jogainak tulajdonosa követelte azok eltávolítását. A fórumok hihetetlen sebességgel ürültek ki, és már csak egy "a forrást eltávolították" mondat maradt mindenhol.

A Formula One World Championships Ltd meglehetősen dühösen fenyegetőzött jogi lépésekkel, aminek eredményeképpen mintegy 30 oldalnyi mod tűnt el a fórumokról.

Az indok az volt, hogy ezek a modok megsértik az F1 szerzői jogait (autók, melyek úgy néznek ki, mint a valódi modellek például), és ezért joguk van kérni azok eltávolíttatását.

Mivel nem gondolom, hogy a modderek iszonyatos pénzeket keresnének ezekkel a tartalmakkal (leginkább semmit), ez nagyon úgy néz ki, hogy az F1 emberei csak amolyan erőfitogtatási alapon döngetik a mellüket, de sajnos nem ez az első és nem az utolsó eset jogi esetek rovatunkban, ahol foghatjuk a fejünket a feleslegesen fizetett ügyvédi munka kapcsán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)