Hirdetés

Az, hogy PC-n mennyivel jobban fut az új Zelda játék, megmutatja, mennyire kellene már egy új Switch

|

Egy nap sem kellett az egyik emulátor fejlesztőjének, hogy működésre bírja a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot.

Hirdetés

Hat évvel ezelőtt egy Zelda játékkal startolt el a Nintendo Switch, és jelen állás szerint könnyen megeshet, hogy a platform utolsó nagy játéka is a sorozat egyik része lesz. A Nintendónak szokása meglepetést okozni, úgyhogy bejelenthetnek valami nagyot még az idei évre a jövő hónapban, ám valószínűleg ők is érzik, hogy ez a generáció a végét járja, a hardver túlságosan elavult, és emiatt már a cég exkluzívjai sem futnak rajta problémamentesen.

Ellentétben a legutóbbi Pokémon játékokkal, a Tears of the Kingdom azért egész korrektül megy - de messze nem olyan jól, mint PC-n.

Hirdetés

Már a megjelenés előtt kiszivárgott a játék ROM-ja, a Yuzu emulátor fejlesztői pedig május 13-án, egy nappal a hivatalos start után jelezték, hogy aki esetleg PC-n játszana, mindenféle trükközés nélkül megteheti 4K felbontás mellett, 60 fps-sel, modtámogatással. Az igazsághoz annyi hozzátartozik, hogy a 60 fps eléréséhez is mod kell, de már önmagában az emulátor is dolgozik azért, hogy a Tears of the Kingdom jobban fusson, mint a hardveren, amire kitalálták. A kifogástalan futtatáshoz már RTX 30-as videokártyák is elegendőek, de egy másik emulátor, a Ryujinx segítségével egy felhasználó egy GTX 1060-ason is 1440p melletti 30 fps-sel tudta működtetni a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)