Hirdetés

Az Ian hurrikánt nézegetik épp tömegével a Microsoft Flight Simulator pilótái

|

A félelmetesen valósághű szimulátor mágnesként vonzza az extrém időjárási körülmények iránt érdeklődőket.

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator volt a koronavírus-járvány miatt otthon rekedt emberek egyik kedvenc eszköze az elmaradt utazások helyettesítésére, de a pilóták kalandvágya azóta sem csökkent. A repülés szerelmeseinek szánt szimuláció tökéletesen alkalmas nem csak idegen országok meglátogatására, hanem arra is, hogy virtuálisan átéljük a legdurvább időjárási körülményeket is.

Így volt ez 2020-ban a Laura hurrikán idejében, és így van ez most is az Ian esetében.

Hirdetés

Számtalan virtuális gép emelkedett a magasba, hogy a pilóták megvizsgálhassák a vihart "testközelből" is. A Floridát letaroló hurrikán híre miatt rengetegen töltötték le a játékot, ahogy azt a lenti képen is láthatjátok.

Mivel a Microsoft Flight Simulator valós időben modellezi a valódi világ időjárását, így nyilván vonzó alternatívává válik olyankor, amikor az Ian hurrikánhoz hasonló események történnek. A grafikai minőségnek köszönhetően elképesztő látvány várja a pilótákat.

Akiket érdekel a dolog, de nincs hozzáférésük a Microsoft Flight Simulatorhoz, azok kövessék a /r/MicrosoftFlightSim lakóit. A srácok naplózzák a helyzetet, és mémekkel próbálják enyhíteni, az egyébként már halálos áldozatokat követelő vihar miatt érzett szorongást.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)