Hirdetés

Az id Software szerint a Valve dolgozik a Half Life 3-on

|

Tim Willits egy interjúban fejtette ki a Half Life 3-mal kapcsolatos gondolatait, melyek között az is szerepelt, hogy szerinte a játék fejlesztés alatt áll.

Hirdetés

A tömegek még nem dühösek, de itt a GSO-n is tapasztalható, hogy akárhányszor kerül elő egy Steam hír, általában többen is megjegyzik, hogy a Half Life 3 fejlesztésével is foglalkozhatnának. Tim Willits szerint "mindenki tudja, hogy a Valve dolgozik a Half Life 3-on, és azt gondolom, hogy ez jó. Nagyon jó lesz, amikor majd az emberek a saját szemükkel is láthatják."
 
 
Az igazságot azonban talán csak Gabe Newell és szűkebb környezete tudja, de ők meg nem mondanak semmit. a Half Life 2: Episode Three-ről sem tudni semmit, így ott is csak a találgatások mennek, illetve néha kiszivárog valami, mint amilyen a Source 2 Engine esetében is ezzel a sorral:
 
"_CONTENT = None
def content():
”’
returns a Path instance representing the %VCONTENT% path – path construction this way is super easy:
somePropPath = content() / ‘ep3/models/characters/alyx/maya/alyx_model.ma’ "
 
 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)