Hirdetés

Az igazi PlayStation 2 fanatikus

|

Mihez kezdj, ha elfajzott PlayStation 2 fanatikus és nem mellesleg gazdag vagy? Próbáld megdönteni ezt a rekordot!

Hirdetés

A PlayStation 2 már egy jó ideje megjelent, de még mindig hatalmas népszerűségnek örvend, a játékosok veszik, mint a cukrot, a játékfejlesztők még most sem hanyagolják el a játékok portolását erre a platformra.

Egy Syd nevű játékos küldött egy képet a Kotaku.com-nak az ő "csekély" gyűjteményéről, mely alig több, mint 1200 PlayStation 2 játékból áll. Elmondása szerint első játéka 2002-ben az eredeti Jak & Daxter volt, az ezredik pedig a Chicken Little: Ace in Action. A gyűjteményben csak az arra érdemes játékok szerepelnek, illetve kétszer ugyanaz a játék nem található meg, csak ha valami bónuszt adnak hozzá. Ha ennyi pénzem lenne, hogy egy ilyen gyűjteményt 7 év alatt összehozzak, lehet magamhoz sem szólnék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)