Hirdetés

Az Immortals Fenyx Rising kiegészítői új hősöket és kínai istenségeket hoznak

|

Három méretes DLC-t kap majd megjelenése után a Immortals Fenyx Rising, érdemes lesz ezekre is odafigyelni.

Hirdetés

Eddigi tapasztalataink alapján az Immortals Fenyx Rising az idei év egyik nagy meglepetése is lehet, igazán szórakoztatónak tűnik a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és az Assassin's Creed Odyssey szerelemgyereke, melynek megjelenésére már nem is kell vészesen sokat várnunk. A Ubisoft azonban a hivatalos start után sem engedi el a játék kezét: összesen három, meglehetősen combosnak tűnő DLC-t szállítanak majd le.

Közülük az első az A New God címet viseli, ebben a kiegészítőben az Olümposzra látogathatunk el főhősünkkel, Fenyxszel, akit a hellén istenségek otthonában számos új kihívás és próbatétel vár. A fejlesztők itt viszont még messze nem álnak meg, sőt a második DLC-vel teljesen új terep felé veszik az irányt.

Hirdetés

A Myths of the Eastern Realm nevezetű DLC-ben ugyanis egyrészt új főhőst kapunk (ő lesz Ku), másfelől pedig magunk mögött hagyjuk az Arany Szigeteket, és egészen Kínáig repülünk, hogy ott megismerkedhessünk az ázsiai istenekkel is. Végezetül a harmadik bővítményben is egy új szereplőt irányíthatunk: a The Lost Gods DLC-ben Ash feladata lesz megkeresni az elveszett istenségeket, és újra egyensúlyt teremteni a görög világban - izgalmas újítás, hogy az utolsó kiegészítő perspektívát vált, és felülnézetes kamerakezelést használ.

Ha minden DLC-t be akartok zsákolni, és ennek érdekében a szezonbérletet is megveszitek, akkor egy When the Road Gets Rocky nevű extra misszió is a markotokat üti.

Az Immortals Fenyx Rising december 3-án fog megjelenni PC-re, Google Stadiára, Xbox One-ra és PS4-re. A visszafelé kompatibilitásnak hála természetesen Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is játszható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)