Hirdetés

Az Immortals: Fenyx Rising Twitch bővítményével játékbeli extrákhoz juthatunk

|

Hamarosan érkezik a Ubisoft következő nyílt világú kalandja, amiben ezúttal a Twitch nézők is részt vehetnek majd.

Hirdetés

A héten végre befut az eredetileg Gods & Monsters címmel bejelentett Immortals: Fenyx Rising. Az első értékelések meglehetősen biztatóak, és még a saját Csirkénk is szuperlatívuszokban mesélt a játékról.

Nem lennénk meglepődve, ha a megjelenés napján a Twitch legnézettebbjei között felbukkanna a Ubisoft új mókája, ebben pedig egy jópofa kiegészítés is segíteni fog.

Ha az adott streamer aktiválja a Fenyx Rising extensiont, akkor nézők képernyőjén megjelenik majd egy-egy szörny. Ezeket csak limitált ideig lehet elkapni, de akinek sikerül, az feloldhat pár extra apróságot a saját játékában.

Hirdetés

A szörnyvadászatért egy Cold Spell íj kinézet, egy Shiver kard kinézet és egy Avalanche balta kinézet jár a nyersanyagok mellett. Az összes loot begyűjtéséhez 44 szörnyet kell elkapni, tehát bőven lesz idő nyújtani a streameket, hogy a közösség kedvére vadászgasson.

Az Immortals: Fenyx Rising megjelenése 2020. december 3-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switchre és Google Stadiára.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)