Hirdetés

Az Indiana Jones játék nem lesz hatással a The Elder Scrolls VI és a Starfield fejlesztésére

|

Többen is úgy gondolták, hogy az újabb projekt már sok lesz Todd Howardnak, de a Bethesda marketinges főnöke mindenkit megnyugtatott.

Hirdetés

Tod Howard biztosan nem fog unatkozni az elkövetkező években, hiszen nemcsak a két legnagyobb durranásnak ígérkező új Bethesda játék, a Starfileld és a The Elder Scrolls VI fejlesztésében vesz részt game directorként, hanem ő lesz az Amazon-féle Fallout tévésorozat vezető producere is. Tegnap kiderült, hogy a Bethesda kiadásában, az újonnan alapított Lucasfilm Games felügyelete mellett, és a Machine Games fejlesztésében egy Indiana Jones játék is készül, Howard pedig ezt a projektet ugyancsak vezető producerként fogja egyengetni. 

Többekben felmerült, hogy ez immár tényleg a "túl sok vasat tart a tűzbe" klasszikus esete, de Pete Hines, a Bethesda marketinges vezetője mindenkit megnyugtatott - vagy megpróbált megnyugtatni. 

Hirdetés

Hines Twitteren írta meg, hogy a The Elder Scrolls VI és a Starfield fejlesztésére semmiféle hatással nem lesz a most bejelentett Indiana Jones játék. A marketinges főnök szerint Tod Howard számos projektben segít producerként, de ez nem változtat azon, hogy energiáját elsődlegesen a Starfileld és a The Elder Scrolls VI játékokra fókuszálja, mivel ezeknél jóval aktívabban közre kell működnie game directorként.

Egyelőre fogalmunk sincs arról, hogy áll az Indiana Jones játék fejlesztése, illetve mikor számíthatunk a megjelenésére. A Starfileld és a The Elder Scrolls VI sem holnap fog megjelenni, de legalább azt sejteni lehet, hogy melyiket kapjuk meg előbb: első körben a Starfileld érkezésére számíthatunk, a hatodik számozott The Elder Scrolls játék csak után fog jönni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)