Hirdetés

Az ingyen Star Wars: Battlefront 2 leolvasztotta a szervereket, az EA már dolgozik az ügyön

|

Az Epic Games Store ingyen adja, a szerverek meg nem bírják, nem túl meglepő a helyzet.

Hirdetés

Az Epic Games Store legutóbbi ingyenes játéka a Star Wars: Battlefront 2 volt. A lövölde a meglehetősen botrányos indulási állapota után egy nagyon jó Star Wars címmé nőtte ki magát, és most milliók élvezhetik azt egy fillér elköltése nélkül.

Ennek azonban meglett az negatív következménye, hogy a szerverek nem bírták a terhelést. Az új és visszatérő játékosok rendszeresen 918-as vagy 623-as hibakódba ütköztek, amikor megpróbálták kiélvezni új szerzeményüket.

Főleg a 918-as kód ijesztett meg sokakat, mert annak kiírását ("ennek az EA fióknak korlátoztuk az online funkciókhoz való hozzáférését") könnyű úgy értelmezni, hogy kitiltották a fiókod a játékból.

Hirdetés

Erről persze szó sincs, csak a szerverek leterheltsége miatt nem tudott beengedni a rendszer a szerverre. Az EA tud a problémáról, és elmondásuk szerint folyamatosan dolgoznak azon, hogy növeljék a szerverkapacitást.

A türelem egy nagyon fontos Jedi erény, aminek most sokan hasznát vehetitek. Remélhetőleg hamarosan a szolgáltatás visszaáll a régi állapotába. Írjátok meg, hogy ti tapasztaltok-e problémákat még, vagy már élvezhető a multis móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)