Hirdetés

Az ingyenes GTA Online a hackerek kedvenc játszótere

|

Rászabadultak a hackerek az ingyen osztogatott Grand Theft Auto V önálló kísérőjátékaként értelmezhető Grand Theft Auto Online-ra, és ennek máris szemmel látható az eredménye.

Hirdetés

Sokan tartottak attól, hogy előbb-utóbb meglesz a böjtje annak, hogy az Epic Games Store ingyen Grand Theft Auto V-öt adott a népnek. A gesztusban persze nem is lenne semmi kivetnivaló, ha nem tartozna hozzá a GTA Online, amelynek tisztességesen játszó közössége PC-n már számtalanszor megszenvedte a szabálykerülő felhasználók - köztük hackerek, csalók és nem utolsósorban modderek - aktivitását.

Hirdetés

Egyébként is mozgalmas időszakot él át a Grand Theft Auto Online, nem kis részben a zöld, lila és más színekben egymásra vadászó földönkívülieknek köszönhetően, ami megmagyarázhatatlanul népszerű közösségi eseménnyé nőtte ki magát. Persze az említett jelmezes bolondozás alapvetően ártalmatlan, a játékosokat inkább az aggasztotta, hogy mi történik, ha tömegével özönlik el a szervereket olyan felhasználók, akik más szórakozásának tönkretételében lelik örömüket. Nos, a hétvége folyamán már ízelítőt is kaphattak abból, amit az említett csoport tagjai tartogatnak számukra: egymásra spawnolt repülők hada, már a lobbiban szó szerint ketrecbe zárt játékosok, összeomló szerverek, tankokból és vadászgépekből összegyúrt óriási lépegetők, hímtagok helyére illesztett rakéták és így tovább. Még akkor sem szállnak le amúgy célpontjukról, amikor az ember a Rockstar szervereihez kapcsolódva kilép az Online-ból, és inkább a szigorúan egyjátékos Grand Theft Auto V-ben szeretne kikapcsolódni.

Nem csoda, hogy többen kifakadtak a GTA Online subredditen, mert tele van a hócipőjük azzal, hogy már lehetetlen úgy játszani, hogy ne bukkanjon fel pár modder vagy hacker. És miután semmibe sem kerül létrehozni egy új felhasználói fiókot, majd igényelni másik GTA V-öt az Epig Games Store-ban, amíg tart a promóciós időszak, ezért nyilvánvalóan senkit sem izgat, ha bannolják. Emiatt egyre hangosabban kritizálják a Rockstart, amiért nem készült fel megfelelően a helyzetre, meg egyébként sem erőlteti meg magát különösebben, ha a tisztességtelen játékosok elleni hatékony fellépésről van szó. Igazából tehát csak abban reménykedhetnek, hogy amint nem lehet többé ingyen hozzájutni a Grand Theft Auto V-höz, minden visszatér a régi kerékvágásba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)