Hirdetés

Az Insomniac spoilerveszélyt hirdetett a Spider-Man: Miles Morales kapcsán

|

Bár a Spider-Man: Miles Morales megjelenés még odébb van, azonban már vannak olyanok, akik hozzájutottak egy-egy példányhoz, és nem tartják magukban a részleteket.

Hirdetés

A legteljesebb és leglátványosabb élményt egyértelműen a Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5-ös változata nyújtja majd, de a játék elérhető lesz PlayStation 4-re is. Bár hazánkban csak november 19-én érkezik meg Miles önálló kalandja a PS5 érkezésével párhuzamosan, azonban az Egyesült Államokban már 12-én játszhatóvá válik.

Sőt, akad, aki még ennél is hamarabb megszerezte és a szakma iránt alázattal viseltető újságírókkal ellentétben nem tartja magában a tapasztalatait. 

Hirdetés

Az Insomniac Games közösségi menedzsere, James Stevenson igyekezett is figyelmeztetni az izgatott játékosokat Twitteren, hogy már abba az időszakba léptünk, amikor a játék kópiái az emberek kezei közé kerülnek mindenféle forrásból, szóval akit érzékenyen érintenek a spoilerek (ide értve a történetet vagy a csapat által még le nem leplezett jelmezeket), azok legyenek nagyon óvatosak a következő hetekben.

A tweetre aztán reagált is egy felhasználó, aki szerint már belefutott pár csúnya spoilerbe a Redditen járva, amelyet linkelt is a fejlesztőnek. 

Stevenson egy későbbi válaszában arra utalt, hogy mivel tartani szeretnék a megjelenési dátumot, ezért világszerte szállítják a kópiákat a raktárakból az üzletekbe, ennek során pedig megvan rá az esély, hogy egyesek a tervezettnél korában hozzájutnak a játékhoz. Szóval csak óvatosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)