Hirdetés

Az Insomniac szakított a Resistance sorozattal

|

Több, mint valószínű, hogy a tavaly megjelent Resistance 3 volt a sorozat utolsó tagja - legalábbis az Insomniac csapatától.

Hirdetés

A 2011 szeptemberében debütált, PlayStation 3 exkluzív Resistance 3 sokak szerint a konzol legjobban sikerült FPS-e, ezt bizonyítja a kritikusok lelkesedése.

Azonban a VG247-nek adott interjújában az Insomniac elnöke, Ted Price bejelentette, hogy szakítanak a Resistance sorozattal és ezt nagyon is komolyan kell venni, ugyanis a jövőben biztosan nem fognak több Resistance epizódot készíteni. Döntésük okairól és hátteréről nem volt hajlandó részleteket elárulni, így még csak találgatni sem tudunk azzal kapcsolatban, hogy mi vezethetett eme drasztikus lépéshez. A Resistance 4-et tehát Price kijelentése alapján nem az Insomniac veszi gondozásába, a negyedik rész után áhítozóknak egyedül az a reménysugár maradt, hogy egy másik fejlesztőcsapat felkarolja a projektet.

Az Insomniac jelenleg a kooperatív babérokra törő, Overstrike című multiplatform shooter kalapálásával van elfoglalva, emellett szeretnék jobban felfuttatni az Insomniac Click névre hallgató részlegüket, amely közösségi játékok fejlesztésével foglalkozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)