Hirdetés

Az Intel új Wi-Fi technológiája

|

Aki vezeték nélküli hálózattal böngészi az internetet az nyílván sokszor találkozott a jelerősség gyengülésével, ami a távolság függvényében egyre kellemetlenebbül tudja érinteni a netezés minőségét.

Hirdetés

Erre és a szegényebb országok internet hozzáférésének megoldására lehet gyógyír az INTEL új fejlesztése, ami akár 60 mérföldes körben is képes továbbítani a Wi-Fi jelét. A megoldás szerint több antenna csatlakoztatásával lehet kiterjeszteni a hatókört, ráadásul a speciális antennák ára sem csillagászati, 7-800 dollár között már beszerezhető lenne a hardver. Jelenleg is zajlik azonban egy másik fejlesztés, ami WiMax néven készül és egyetlen antennával oldaná meg a hatalmas területek lefedését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)