Hirdetés

Az internet hőzöng a Mortal Kombat 1 switches változata miatt, Ed Boon reagált

|

Nevetséges állapotban jelent meg az új Mortal Kombat Nintendo Switchre, ráadásul teljes áron, ami igencsak kiakasztotta a rajongókat. A széria atyja változást ígér.

Hirdetés

Végre megjelent a Mortal Kombat 1, amely talán összességében nem a széria legjobb része lett, de a sztori tekintetében nehezen találni ennél jobb verekedős játékot. Többnyire a sajtó is szerette, elég csak ránézni a MetaCritic összesítéseire (a PC és Xbox Series X verziók 88, a PS5-ös változat 86 ponton áll), viszont mind a kritikusok, mind a rajongók körében vannak kritikus hangok, amik mellett nem lehet elmenni. Ilyen például Megan Fox alakítása, de van egy ennél sokkal komolyabb gond is. 

A switches kiadás ugyanis elképesztően ronda lett: kimerevedett, élettelen szemek és alacsony felbontás fogadta azokat a vásárlókat, akik a Nintendo hibrid konzolján szerettek volna pár fatality-t kiosztani, végül ők maguk kapták a legnagyobb pofont, ráadásul mindezt teljes áron. 

Hirdetés

Az internet népe azóta felváltva háborog és röhög a switches verzióból kiragadott jeleneteken, de még inkább az ezekből faragott mémeken, viszont a NetherRealmnak mielőbb tennie kell valamit a megítélése érdekében. Nyilván egy hat és fél éves hardvertől nem lehet csodát várni, viszont Ed Boon igyekezett megnyugtatni a pórul járt játékosokat a BBC Newsbeatnek adott interjújában, miszerint mindenképpen lesz update, és a felmerült problémák egy részét feltétlenül orvosolni fogják.

Boon elmondta, hogy az ideális nyilván az lett volna, ha azt a verziót adhatják ki, amit szerettek volna, de ahogyan a Mortal Kombat 11 esetében is tették, úgy most is támogatni fogják a Switchen, és ha bármit látnak, ami nem elfogadható, azzal egyértelműen foglalkozni fognak.

A Nintendo konzoljára egyébként nem a NetherRealm portolta az MK1-et, hanem a Shiver Entertainment és a Saber Interactive, szóval lesz mit helyrehoznia a három vállalatnak. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)