Hirdetés

Az internet imádja a Pokémon új füves cicáját, Sprigatitóval van tele a Twitter

|

A Pokémon-rajongók alapvetően nagyon szeretik mindhárom új kezdőszörnyet, de a Pokémon Scarlet és Violet zöld macskája mindenkit meghódított.

Hirdetés

A GameFreak vasárnap meglepte az egész világot egy új, tradicionális Pokémon játék bejelentésével. A Scarlet és Violet páros egy új régióba kísér majd el bennünket, és egy rakat eddig nem látott zsebszörnyet fog bemutatni a jövőbeli Pokémon-mestereknek.

Egyelőre csak egy maroknyi kezdőszörnnyel találkozhattunk, és bár úgy általánosságban mindenki jól fogadta mind a három cukiságot, a többség már letette a vokság Sprigatito, a fű kezdő mellett.

Hirdetés

Mivel egy cicáról van szó, a győzelme egy percig sem lehetett kétséges, de azt bevalljuk őszintén, hogy a füves viccekre még a Twittertől sem voltunk felkészülve. A rajongói rajzok és mémek persze azóta már elárasztották a platformot, így össze is szedtük a legjobbakat.

A széria előző cicája, Litten egy nagy díjbirkózóvá változott az evolúciói során, ezért a közösség most azért könyörög, hogy Sprigatitót kíméljék meg ettől a sorstól.

Az internet józan eszének kedvéért mi is arra szeretnénk kérni a GameFreaket, hogy ne tegyék tönkre a kedvenc macskánk dizájnját a későbbi verziókkal.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)