Hirdetés

Az internet kedvenc karakterével bővült a Marvel's Midnight Suns

|

Eljött az idő egy kis morbolásra, ami inkább a mémek és nem a filmek rajongóinak örömhír.

Hirdetés

A Marvel's Midnight Suns egy remekül sikerült kis taktikai RPG lett, és bár a gótikus körítés nem mindenkinek jött be, a játék alapelemei és hősei már annál inkább. A karakterfelhozatal szépen bővült az elmúlt hónapokban, most pedig Morbius, a bukott vámpír bemutatkozására került sor.

A Morbius DLC The Hunger címmel érkezett, hozott magával 11 egyedi képességet és egy laboratórium-fejlesztést. Mindezt azért, hogy a Midnight Suns csapata segíthessen Morbiusnak megbirkózni a New York-i vámpírokkal.

Hirdetés

A játékosok azonnal hozzáférhetnek az új küldetésekhez, amennyiben teljesítették a "Spidermaaaans" missziót. A sztorihoz és a karakterhez egyébként kedvcsinálót is kaptunk, ha esetleg lenne, akit Morbius jelenléte önmagában nem pörgetne fel kellőképpen.

Morbiust már csak egy hős követi majd, Storm, aki valamikor a következő hónapokban fog berepülni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)