Hirdetés

Az InXile következő játéka már az Unreal Engine 5-öt használja majd

|

A Wasteland 3 megjelenése után a stúdió átáll az Epic Games legújabb motorjára, hogy egy ütős exkluzív címet gyárthasson az új Xboxra.

Hirdetés

Brian Fargo cégét, az inXile Entertainmentet egy ideje már felvásárolta az Xbox Games Studios, hogy a posztapokaliptikus szériájáról elhíresült stúdió számukra készítsen játékokat. Miután a fejlesztők végeznek a hamarosan megjelenő Wasteland 3-mal, amin még a felvásárlás előtt kezdtek el dolgozni, az Unreal Engine 5 motor segítségével kezdenek bele új szerepjátékukba. 

Hirdetés

A Wasteland 3 augusztus 28-án landol a boltok polcain, és ha minden jól megy, akkor a posztapokaliptikus kalandok szerelmeseinek szívében betöltheti azt az űrt, melyet a Fallout 76 csúfondáros megjelenése hagyott. Ezután viszont egy AAA szerepjáték kerül a stúdió terítékére, mely valószínűleg Xbox- (és PC) exkluzív cím lesz, hiszen az inXile-t 2018-ban felvásárolta a Microsoft. 

Brian Fargo a Twitteren árulta el, hogy következő játékuk már a nemrég bemutatott Unreal Engine 5-öt használja majd, ez pedig remélhetőleg kiaknázza az Xbox Series X erejét. Mivel a szintén remek szerepjátékairól híres Obsidian is a Microsoftnak gyárt játékot, az RPG-k szerelmeseinek valószínűleg érdemes lesz majd odafigyelni az Xbox felhozatalára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)