Hirdetés

Az Irány a Pókverzum ruhája sem marad ki a Spider-Man: Miles Moralesből

|

Az Insomniac legújabb bejegyzése alapján pedig úgy tűnik, hogy az eredeti Pókember is fontos szerephez jut az új sztoriban.

Hirdetés

A Spider-Man: Miles Morales eddigi előzetesei kizárólag csak a spin-off játék új főhősére, Miles Morales koncentráltak, de nagyon úgy fest, hogy az eredeti hálószövő, a barátságos és közkedvelt Pókember is fontos szerephez jut majd a történetben. Legalábbis erre következtethetünk a játék kapcsán kiadott legújabb közösségi médiás anyagokból. 

Az Insomniac Games hivatalos Instagram oldalán jelent meg az alábbi bejegyzés, ami gyakorlatilag egy fiktív cikk a Hírharsonában. Az írás azt pedzegeti, vajon ki lehet Pókember titokzatos új társa. Mi persze tudjuk, hogy nem másról, mint Miles Moralesről van szó.

Hirdetés

Érdemes az alábbi kép jobb oldalán található nyíllal lapozni párat a bejegyzésen belül, ugyanis utolsó oldalán egy rövidke videót is találtok. Ezen pedig Miles egy újabb szuperhősszerkója látható, egészen pontosan egy kapucnis, rövidnadrágos szett.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a fejlesztők nem hagyták ki a kínálkozó lehetőséget, és átemelték a játékba Miles Morales azon szuperhősruháját is, amelyet a Pókember: Irány a Pókverzum animációs filmben láthattunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)