Hirdetés

Az Irrational Games jelenleg is fejleszti új játékát

|

Már egy éve is volt annak, hogy a 2K új állásajánlatokat tett közzé, így valószínűleg mély csendben dolgoztak az Irrational emberei.

Hirdetés

Ha hiányoljátok a csapat csodáit, akkor talán van egy jó hírünk számotokra. Emlékeztek még Ken Levine stúdiójára, ami olyan zseniális címeket tett le, mint a Bioshock Infinite? Na, annak a bezárást hirdette ki Levine.

Valójában viszont az történt, hogy a 2K megtartotta az Irrational nevet, és megszabadult azoktól, akik nem mentek el Levine új stúdiójába (feltételezhetően egyébként a 2K a többi stúdiója között osztotta szét a megmaradt fejlesztőket). Tehát az Irrational Games él és virul, sőt, nemcsak hogy létezik, de egy új játékon is dolgoznak.

Azt nem tudjuk, hogy egy újabb Bioshock címről, vagy egy teljesen új játékról van-e szó, ahogy azt sem, hogy kikből áll az Irrational Games jelenleg. A 2K meghirdetett pár állást az után, hogy Levine "bezáratta" a stúdiót, és úgy néz ki, hogy a csapat titokban dolgozott valamin az elmúlt egy évben.

Ti mit várnátok leginkább az Irrational Games csapatától? Jöhet egy új Bioshock, vagy inkább nézzünk új kalandok felé?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)