Hirdetés

Az Istencsászár dicsőségére Warhammer 40,000 tankokkal bővül a World of Tanks

|

Ismét összetette a Wargaming és a Games Workshop azt, amije van.

Hirdetés

Hamarosan kezdődik a World of Tanks következő szezonja, amivel természetesen új battle pass is érkezik. A játékosok újfent kapnak egy rakat megnyitható apróságot, ha feloldják a bérletet, de a szokásos extrák között most egészen menő csodák is várnak.

A Wargaming ugyanis megint összeállt a Games Workshop srácaival, hogy együttműködésük keretében elhozzanak nekünk egy Warhammer 40,000 inspirálta szezont.

Hirdetés

A játékosoknak lehetőségük lesz feloldani majd egy-egy harckocsit az Ultramarines, a Death Guard és a Sunz Orks frakciók felhozatalából. A battle pass egyes fejezeteinek teljesítésével még egy-egy commandert is behúzhatunk, akik a fenti frakciók lobogóit lengetik majd az ütközetekben.

A Season 8-as tartalmak június elején érkeznek majd és augusztus végéig bennmaradnak. Így mindenkinek lesz elég ideje behúzni a bérletet és kiszedni belőle a legfontosabb cuccokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)