Hirdetés

Az It Takes Two és a Returnal az ipar legnagyobb címeivel verseng a BAFTA díjátadón

|

Publikussá vált az áprilisban megrendezésre kerülő BAFTA díjátadó jelöltjeinek listája.

Hirdetés

A tavaly márciusban érkezett It Takes Two című kaland hatalmas benyomást tett a játékiparra. Az EA által felkarolt indie csoda egy házaspárról és válásukról szól, ami egyedi művészeti stílusával és témájával mindenkit megvett. A játék több díjat is bezsebelt korábban, de könnyen lehet, hogy a 2022-es BAFTA után újabb trófeákkal gyarapítja majd a Hazelight Studios szekrényét.

Hirdetés

Az It Takes Two 8 jelölést kapott a PlayStation exkluzív roguelike lövöldével, a Returnallal együtt. Mindkettő bekerült egyébként a "Legjobb játék" listára is, ahol olyan vetélytársaik lesznek, mint a Deathloop, a Forza Horizon 5 és a Ratchet & Clank: Rift Apart.

Akiket érdekelnek a jelölési listák, azok mindet megtalálják őket ezen a linken, de vannak még kategóriák, melyek bejelentésre várnak. Érdemes lesz többször is ránézni az oldalra a következő hetekben, és közben leadni szavazataitokat az "év játéka" jelöltek valamelyikére.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)