Hirdetés

Az ítélet: Halál - Dredd 3D kritika

|

Az igazságosztó visszatért… Azonban a bírói köntöst most nem Stallone öltötte fel, a 95'-ös bukásból kifolyólag, meg talán a szakmához is öreg. Nézzük meg működik-e a vérfrissítés?

Hirdetés

Ismét nagy volt az izgalom, amikor egy általában nem blockbusterekkel foglalkozó filmforgalmazó legújabb filmjére kellett beülnöm. A Parlux Entertainment (szerintem) eddigi legnagyobb dobása a Torrene 4 volt minden tekintetben (számomra) és már vártam mikor rukkolnak elő ismételten egy csiszolatlan gyémánttal, ami csak arra vár, hogy behozzák Magyarországra. Nos, a Dredd 3D esetében is így történt a fáma: Amerikában a film a kritikusok által pozitív visszajelzést kapott, ámbár a mozikban mégsem kellően fogytak rá a jegyek.

Ebből kifolyólag a Magyar sorsa is kétséges volt, és korábban is úgy írtuk valóban csak DVD-n jön az ítélet. De úgy néz ki valakinek meglágyult a szíve, és sokak kedvenc bírója mégis mától bíráskodik a hazai mozikban, sőt még egy Ákos klipet is sikerült a film jeleneteiből összevágni.

A kritika a CineStar honlapján olvasható tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)