Hirdetés

Az MGS4 producere a Halo Chronicles élén

|

Peter Jackson állítólagos Halo-játékára megindult a toborzás, így egyes források tudnivélik, hogy az MGS4 producere vezeti majd a projektet.

Hirdetés

A Kotaku és a Shacknews értesülései szerint a Metal Gear Solid 4 amerikai producere veszi át Pete Jackson Halo-játékának, a Halo Chronicles fejlesztésének dirigálását. Ugyan sem a Bungie, sem a Microsoft nem erősítette meg a szóbeszédet, de valami lehet a dologban, hiszen az elmúlt hetekben valóban megindult a toborzás, ugyanis nem rég olyan neveket sikerült a csapatnak beszerveznie, mint Frank O'Connor, a Halo egyik írója és Corrinne Yu, aki a Gearbox-nál volt engine programozó.

halo3.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)