Hirdetés

Az MLG felfüggesztett egy profi Call of Duty játékost

|

Az Evil Geniuses csapatkapitányának több meccset is ki kell hagynia, mert zaklatta az MLG vezetőségét. Hiába, az eSportolók is felelősek a tetteikért.

Hirdetés

Ahogy a kompetitív gaming egyre magasabb szintre lép, a tét növekedésével együtt emelkedik a feszültség is, amelyet nem minden játékos tud profi módján kezelni. A Riot korábban már eltiltott két profi játékost, most pedig az MLG szánta el magát hasonló döntésre, bár ők valamivel engedékenyebbek voltak.

Patrick "Aches" Price az Evil Geniuses eSport szervezet Call of Duty: Ghosts csapatának kapitánya, akit az MLG a most kezdődő NA 2K Tournamenttől és 4 MLG Pro League meccstől tiltottak el. Aches nyíltan kifogásolta a szervezet azon döntését, hogy a Pro League meccseit csak és kizárólag az MLG.tv közvetítheti. Hogy hangot adjon véleményének, egy ezrek által nézett Twitch.tv-s streamjében nyilvánosságra hozta az MLG fejének  e-mail címét, amivel természetesen visszaéltek a rajongók.

A meccsektől való eltiltás augusztus 6-án lép érvénybe, így a csapatnak két hete van találni egy beugróst és felkészülni a meccsekre. Az MLG-nek természetesen semmi kifogása az ellen, ha játékosaik a Twitch-en is streamelnek, de a saját ligájuk meccseit csak a saját csatornájukon vetíthetik. A szervezet úgy véli, hogy ahogyan a profi sportolók, a kompetitív gamerek is felelősek a tetteikért és kötelesek profi módon viselkedni.

Ti mit gondoltok a büntetésről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)