Hirdetés

Az NBA 2K21-ben nem lesznek átjárhatóak a platformok

|

A különböző generációs konzolokra készülő játékok alapvető különbségei miatt nem lesz mód a cross-playre a 2K Sports elmondása szerint.

Hirdetés

Az NBA 2K21 demója már elérhető PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, és a végleges játék megjelenésére sem kell már sokat várnunk, mivel szeptember 4-én válik elérhetővé. A fejlesztőcsapat addig is szolgáltatja az új információkat a játékról, és ezúttal a konzolgenerációk közti különbségekkel kapcsolatban nyilatkozott a 2K Sports.

Hirdetés

Kiderült, hogy az NBA 2K21 nem fogja támogatni az úgynevezett cross-gen funkciót, vagyis a PS5 és a PS4, illetve az Xbox Series X és az Xbox One nem játszhatnak majd egymás ellen. A fejlesztők ezzel kapcsolatban elmondták, hogy az újabb generációs gépekre fejlesztett verzió alapjaiban különbözik a régebbi változattól, így nem lehetne megoldani a cross-gent. Emellett a crossplay lehetőségét sem támogatja a játék, de ez a sorozat korábbi címei esetében is így volt.

Mint a játékhoz kapcsolódó legutóbbi fejlesztői blogbejegyzésből kiderült, a MyTeam mód, valamint a játékbeli fizetőeszköz eseteiben lesz átjárás egy adott felhasználó saját konzoljait illetően, viszont a MyCareer esetében ez már nem így lesz. Az NBA 2K21 karriermódjáról egyelőre részleteket nem árultak el a fejlesztők.

Az NBA 2K21 PC-re, Switchre, PS4-re és Xbox One-ra szeptember 4-én fog megjelenni, PS5-re és Xbox Series X-re pedig a konzolok debütálását követően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)