Hirdetés

Az NBA 2K21 PS5-ön lép a parkettára, elég mutatós lesz

|

Bizony, lesz még NBA 2K21, és PlayStation 5-re is megjelenik majd. Nem túl meglepő, de a látvány annál pofásabb.

Hirdetés

A PlayStation 5 bulin rengeteg izgalmas játékot jelentettek be, és az NBA 2K21 is ott volt köztük. Utóbbiból túlságosan sokat nem láttunk, de az biztos, hogy a következő generációs konzolon úgy gurulnak majd le az izzadságcseppek kedvenc sportolóink bőréről, hogy bármelyik valódi verejték megirigyelhetné. A háló fizikája is egészen elképesztő. Ennél sokkal többet viszont tényleg nem tudunk mondani...

Hirdetés

Az NBA széria következő része valamikor idén ősszel érkezik, valószínűleg az összes modern plaformra az újgenerációs gépek mellett.

A 2K biztosan odateszi majd magát, hogy egy ütős kosárélményt tegyenek le a rajongók elé (kicsit kevesebb pay2win megoldással, ha lehet), de ez így picit sovány volt a temérdek izgalmas bejelentés mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)