Hirdetés

Az NVIDIA felvásárolta az AGEIÁt

|

A PhysX fizikai társkártya félelmetes látványra képes. Sok játékos szeretne ilyet, még fizetnének is érte, mégsem volt biztos a sorsa. Eddig.

Hirdetés

Nem más, mint az NVIDIA vásárolta fel az AGEIÁt szőröstül-bőröstül. Az üzlet anyagi részéről egyelőre nincs információnk, azonban az NVIDIA szándékairól van. Jen-Hsun Huang, az NVIDIA elnöke azt nyilatkozta:" a világ első GPU-jának, illetve legjobb fizikai társkártyájának létrehozásában segédkező csapatok összekombinálásával sok millió játékoshoz juttathatjuk el a GeForce által meghajtott PhysX fizikai gyorsítást". Ebből is érződik, hogy minden bizonnyal a PhysX megszűnik majd társkártya lenni, várhatóan része lesz a jövőbeli GeForce generációknak, illetve azok egyes modelljeinek. A nemzetközi elemzők szerint ez a lépés kényszerhelyzetbe és hátrányba hozza majd az AMD/ATI-t, akiknek szintén elő kell majd állniuk valamilyen fizikai gyorsítási technológiával saját videó-kártyáikon és megoldásaikban.

 

 

ageia_cardshot.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)