Hirdetés

Az Nvidia legújabb drivere elhozza a World of Warcraft: Shadowlands ray tracing támogatását

|

Azerothi kalandozók, ünnepelhettek: hamarosan a Shadowlands olyan árnyékokkal lesz teli, amit még nem láttunk soha!

Hirdetés

Mint minden World of Warcraft kiegészítő, a Shadowlands is igyekszik fejleszteni kicsit a játék technikai oldalán. Azt már az alfa verzió óta tudjuk, hogy valamilyen szinten megjelenik majd a ray tracing technológia, de eddig hiányzott hozzá a driver, ami ezt támogatná is. Az Nvidia ma kiadott közleménye szerint a legfrissebb szoftver ezt pótolni fogja.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands jelenleg béta fázisában van, és a ray tracing is része az új opcióknak. Egyelőre a technológiát csak realisztikus árnyékok kirajzolására használja a játékmotor, de ha a Blizzard már beledugta a kisujját az új technológiák tavának frissítő vizébe, akkor nem lepődnénk meg, ha később a realisztikusabb fényhatások is csatlakoznának a grafikus palettához.

A GeForce 452.06 szoftverfrissítés egyébként a Microsoft Flight Simulator és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 és a Total War Saga: Troy finomításokat is elhozza. Ha a közeljövőben tervezitek tolni valamelyiket (és/vagy bekerültetek a WoW Shadowlands bétába), akkor okvetlenül frissítsétek a videokártya driverét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)