Hirdetés

Az Obsidian Entertainment 2028-ig minden évben kiadna egy játékot

|

Ez azt jelentené, hogy ennyi idő alatt 7 játékkal gyarapítaná az Xbox exkluzívjainak számát.

Hirdetés

Mióta az Xbox Games Studios részévé vált, dinamikus növekedésnek indult a szerepjátékra specializálódott stúdió, amely korábbi jelentések szerint legalább fél tucat projektet futtat párhuzamosan. Persze ezek a fejlesztés különböző stádiumaiban vannak, némelyiket még csak papíron tervezik, másokon, mint például az Avowed című belsőnézetes fantasy RPG-n már teljes gőzzel dolgoznak a srácok.

Pontosabban csak az egyik 100+ fős csapat, mert körülbelül ugyanennyien egyengetik a The Outer Worlds 2 útját, de a Grounded és Josh Sawyer titokzatos projektje is lefoglal pár fejlesztőt.

Hirdetés

Minderről Jez Corden, a Windows Central megbízható forrásokkal rendelkező újságírója mesélt a The Xbox Two podcastban, tőle származnak a legutóbbi Avowed részletek is. Corden tudomása szerint a rövid fejlesztési ciklusokhoz szokott Obsidian (ne feledjük, hogy másfél év alatt rakta össze a stúdió kiváló Fallout: New Vegast) 2022-től kezdve minden évben ki akar adni egy játékot egészen 2028-ig.

A sort jövőre a Grounded 1.0-ás verziója nyitná meg, a morzsányira zsugorított gyerekek hátsó kertben játszott túlélősdijét a jóval nagyobb volumenű Avowed követné 2023-ban, és majd csak ezután jönne (talán már 2024-ben) a The Outer Worlds folytatása.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)