Hirdetés

Az Oddworld sorozat utolsó két része nemsokára érkezik majd PC-re!

|

Az Oddworld Inhabitants sorozat első két része annak idején PC-re jelent meg.

Hirdetés

Nem, épp tegnap volt, így talán kevesen emlékeztek rá... Az Abe's Odyssey (1997 - Gamerankings: 79,13%)  és az Abe's Exodus (1998 - Gamerankings: 86,75%) a maga idejében a legjobb PC-s játékok közé tartoztak.

Aztán az utolsó két része a sorozatnak valahogy konzol exklúzív lett, a Munch's Odyssey 2001-ben, a Stranger's Wrath 2005-ben jelent meg "sima" XBOX-ra: most azonban az Oddworld létrehozója, Lorne Lanning egy Bitmob chaten elárulta, hogy ez már nem sokáig lesz így. A két utolsó játékot is átportolják PC-re és az első két résszel együtt fogják majd árulni The Oddbox néven - a gyűjteményt csak digitális formában lehet majd megvásárolni - valamikor a télen. Arra a kérdésre, hogy lesz-e majd új Oddworld játék valaha Lanning csak annyit mondott:"... remélem lesz majd hamarosan egy bejelentés, de egyelőre hallgatok és remélem a legjobbakat"

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)