Hirdetés

Az Oddworld: Soulstorm nem teszi könnyűvé Abe életét

|

Szinte mindegyik Sony livestreamben bérelt helye van az Oddworld sorozat következő epizódjának, nem kivétel ez alól a State of Play sem.

Hirdetés

2020-ban két címnek is örülhettek az Oddworld rajongók, hiszen megjelent a Stranger's Wrath HD Nintendo Switchre és a Munch's Oddysee szintén a Nintendo hibrid masinájára, de már javában készül a teljes értékű következő rész is, ami a New 'n' Tasty folytatása lesz.

Az Oddworld: Soulstorm legutóbb tavaly nyáron hallatott magáról, amikor a PlayStation 5-ös változat bejelentő trailerét csodálhattuk meg, de szerencsére az Oddworld Inhabitants játéka nem csak a Sony konzoljain lát napvilágot. 

Hirdetés

Az Oddworld: Soulstorm most a félórás State of Play részeként ismét felbukkant, közel három és fél percen keresztül kóstolhattunk bele abba, hogy mit tartogat a különleges látványvilág, a 2,5D-s nézet, a platformer játékmenet, a szerepjátékos elemek és Abe lebilincselő történetének együttese. 

Azt is tudjuk, hogy mikor jön az Oddworld: Soulstorm, a trailer szerint április 6-án számíthatunk rá PC-n (Epic Games Store-on), PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)