Hirdetés

Az Oddworld: Soulstorm PlayStation 5 mellett PS4-re és PC-re is érkezik

|

A tegnap esti PS5 show keretében mutatkozott be az Oddworld sorozat következő epizódja, de ez nem jelenti azt, hogy csak a legújabb Sony konzolra fog megjelenni.

Hirdetés

A tegnapi játékbejelentések között egy fura, de szívünknek kedves kis apróság is megmutatta magát. Az Oddworld: Soulstorm, a New 'n' Tasty folytatása valamikor még az idei évben be fog futni, és a Sony elmondása szerint a PlayStation 5-ön fogja a legjobb élményt nyújtani. Ettől függetlenül persze a játék nem lesz exkluzív, így azoknak sem kell aggódniuk, akik nem tervezik egyből beszerezni az új konzolt.

Hirdetés

A Soulstorm a PS5 mellett a jelenlegi generációs kistestvérre is meg fog jelenni, ráadásul PC-n is elérhető lesz az Epic Games Store-on keresztül. A széria rajongói ezt biztosan értékelni fogják a 2,9D-s látványvilág, a finom RPG elemek, és Abe lebilincselő története mellett.

A játék pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a jelenlegi tervek szerint még 2020-ban meg fog jelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)