Hirdetés

Az Ori and the Blind Forest fejlesztői egy minden eddiginél nagyobb játékon dolgoznak

|

A címét még nem tudjuk a Moon Studios új projektjének, de néhány twitteres beszélgetésnek köszönhetően már van elképzelésünk a játékmenetről.

Hirdetés

A Moon Studios 2015-ben robbant be az Ori and the Blind Foresttel, ami akkora sikert aratott, hogy később egy folytatást is megélt. A srácok azóta már tovább léptek, és keményen dolgoznak egy egyelőre név nélküli akció-RPG-n.

Ugyan a játéknak még csak a műfaját tudjuk, Thomas Mahler leírásai beszédesek. A kreatív producer a Twitteren beszélgetett a rajongókkal, és elárult pár dolgot a projekttel kapcsolatban.

Hirdetés

A beszélgetések során kiderült, hogy a művészeti irány tekintetében az Ori játékokhoz hasonló tálalásra számíthatunk. Mahler szerint nagyon fontos a csapat számára a megjelenés, és hogy az emberek már egy YouTube-os kisképből is felismerjék, hogy a Moon Studios egy címét látják. Emellett hozzátette, hogy a következő projektjük is elérhető lesz a legtöbb modern platformon.

"Az Ori volt a mi »Máriónk« és ez lesz a mi »Zeldánk«."

Meglehetősen bátor kijelentés ez, de a valóságalapját majd csak akkor tudjuk megítélni, ha már kézhez kaptuk a Moon Zeldáját. Megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik a projekt, így egy darabig erre még várnunk kell.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)