Hirdetés

Az Ori széria fejlesztői továbbra is gőzerővel dolgoznak egy Zelda stílusú játékon

|

A 2D-s metroidvania játékok után ezúttal egy 3D-s akció-RPG-n fog dolgozni a Moon Studios. Az egyik fejlesztő szerint erősen építenek majd a next-gen technológiákra.

Hirdetés

Tavaly decemberben derült ki, hogy akció-szerepjátékot készítenek az Ori and the Blind Forest fejlesztői, most pedig ismét szóba került a Moon Studios új projektje. A 2019-ben álláshirdetéseknek köszönhetően tudtuk meg, hogy új játékuk a  Diablo, a Zelda, a Dark Souls szériákból merít majd ihletet, most pedig Daniel van Leeuwen, az Ori művészeti vezetője mesélt a csapat következő munkájára a The Gamernek.

Daniel van Leeuwen kifejtette, hogy az új projekt nagyon más lesz, mint az eddig megjelent két Ori játék már csak azért is, mert ezúttal 3D-s környezetben dolgozhatnak, ami egy csomó olyan lehetőséget nyit meg előttük, amelyekről eddig nem is álmodhattak. Ezen felül a next-gen technológiák is segítségükre lesznek a munka során - jó eséllyel tehát Xbox Series X-re és PlayStation 5-re is megjelenik a játék.

Hirdetés

Nyomatékosította, hogy a Moon Studios gárdája ezúttal is valami olyat szeretne letenni az asztalra, ami kiemelkedik a tömegből (a két Orival ez eddig mindenképp sikerült nekik). Nagyon drukkolunk nekik, hogy ez most is sikerüljön, egyúttal viszont kicsit szomorkodunk is, mivel most valószínűleg minden energiájukat az új játék emészti fel, így belátható időn belül nem számíthatunk egy újabb Ori epizódra. 

Fontos megjegyezni, hogy új játékukat ezúttal nem a Microsoft, hanem a Private Division fogja kiadni. Így arról álmodni sem érdemes, hogy a szóban forgó akció-RPG az Ori világában játszódik, mivel annak jogait a Microsoft birtokolja. 

Szerintetek milyen játékon dolgozhatnak egészen pontosan annak tükrében, hogy ő inspirációs forrásként a Diablo 3-at, a Zelda: Breath of the Wildot és a Dark Souls sorozatot jelölték meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)