Hirdetés

Az Origin féláron kínálja a játékait

|

Az EA megpróbálja forróbbá tenni a hideg napokat, ezért 50%-os árengedménnyel csalogatja a vásárlókat.

Hirdetés

Az EA is észlelte, hogy lehűlt az idő, ezért úgy gondolta, hogy akciójátékokkal próbál némi családias melegséget lopni a hétköznapokba. Számítunk arra, hogy az első 3 hozzászólás valamelyike tartalmazni fogja, hogy mekkora marhák vagyunk, hiszen itthon olcsóbban lehet megvenni az egyes címeket, mint az akciós Origin-en. Aki ilyet ír, annak igaza is van (talán még a marházásban is), de a GSO igyekszik távol tartani magát a napi aktualitásoktól, így a magas euro árfolyamtól, és annak okától is.

Annyi biztos, hogy nem árt ránézni a Steam ajánlataira sem (és a hazai üzletekbe is bekukkantani), hiszen például a Crysis 2-t 15 euroért adják, míg az Origin 20-ért. Nem részletezzük, hogy melyik éri meg, és melyik nem, hiszen két számot mindenki gyorsan össze tud szorozni, és ennek fényében dönteni, hogy meri, vagy nem meri. De lássuk inkább, hogy milyen felhozatallal szeretné az EA forróbbá tenni a hangulatunkat:

Crysis 2 - 20.00 €
Medal of Honor - 10.00 €
Bulletstorm - 10.00 €
Dragon Age 2 - 25.00 €
Dead Space 2 - 10.00 €
Dead Space - 5.00 €
Mass Effect 2 - 12.50 €
Mass Effect - 7.50 €


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)