Hirdetés

Az orkok ujjonganak, visszatér a BlizzCon

|

A minden ősszel megrendezésre kerülő Blizzard Kánaán tavaly elmaradt, de 2013 újra a StarCraft, WarCraft, Diablo és Titan híveknek kedvez majd.

Hirdetés

A Blizzard saját bejáratú összejövetele évente elégedettséggel tölti el a cég termékeinek rajongóit és elég hírt szolgáltat a média számára is, úgyhogy a legtöbben messiásként várjuk, ám tavaly porszem került a gépezetbe és megtörni látszott eme szép hagyomány.

De tegyük is félre gyorsan a keserű emlékeket és gondoljunk arra, hogy idén nem kell nélkülöznünk a Blizzard legendás címeit. A 2013-as BlizzCon bejelentését maga Mike Morhaime, a cég elnöke és társalapítója ejtette meg Twitteren keresztül, aki boldog új évet kívánt követőiknek és elmondta, hogy mindenkit szeretne ott látni a BlizzCon 2013-as rendezvényén. Az idei találkozó még nem rendelkezik hivatalos dátummal, de az elmúlt évek tendenciáját követve várhatóan augusztusban  vagy októberben mutatkozhat be, a helyszín pedig valószínűleg az Anaheim Convention Center lesz Kaliforniában.

A találkozó rendkívüli anyagokkal és bejelentésekkel kecsegtet, előreláthatólag bemutatásra kerül a soron következő StarCraft II epizód, egy újabb World of Warcraft kiegészítő, az első Diablo III expanzió, a misztikus Titan MMO és talán még egy Warcraft IV ígéretet is kapunk, ha eleget imádkozunk - nem is beszélve azokról a projektekről, amiket a Blizzard rejteget a háttérben. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)