Hirdetés

Az orosz játékosok hiányosan kapják meg a Gotham Knightsot

|

Nem nehéz kitalálni, hogy a Warner Bros. miért határozhatott így.

Hirdetés

Október 25-én végre megérkezik a Batman: Arkham Origins fejlesztőinek vadonatúj játéka, a Denevéremberhez kötődő karaktereket felvonultató Gotham Knights, amelyben hőseinknek a hírhedt igazságosztó nélkül kell szembeszállniuk a legismertebb DC-gonoszokkal.

Csakhogy minél jobban közeledünk a játék megjelenéséhez, annál több mindenről derül ki, hogy hiányozni fog belőle: először az derült ki, hogy nem lesz helyi co-op (csak online szuperhősködhetünk kooperatívan), majd az is megerősítésre került, hogy a régi konzolokra nem fog megjelenni a projekt. 

Hirdetés

Ezúttal ugyan nem hivatalos úton, de napvilágra került még egy hiányosság: egy szivárogtató, bizonyos The Happy Warrior állítása szerint ugyanis a Warner Bros. Montrealnál dolgozó forrásai megerősítették neki, hogy a kiadó törölte a Gotham Knights orosz verzióját "az ukrajnai orosz invázió politikai következményei miatt". Ez lényegében azt jelenti, hogy a játékban nem lesz elérhető sem az orosz szinkron, sem a felirat, de még nem biztos, hogy egyáltalán nem is adják ki az országban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A meg nem erősített infót támaszthatja alá az a tény is, hogy a Gotham Knights orosz aloldala offline lett, a honlap most 404-es hibát dob (az archive.org adatai szerint május 12-én még elérhető volt). A Gotham Knights steames adatlapjáról ugyancsak eltűnt mindenfajta információ az orosz nyelvi támogatásról, amely ugyancsak alátámaszthatja a fenti feltételezéseket. 

A Warner Bros. még nem adott ki hivatalos közleményt az ügyben, de egyes források szerint a vállalat tart attól, hogy a megnyilvánulással felháborodást okozna a közösségi médiában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)