Hirdetés

Az Otherside még mindig dolgozik a System Shock 3-on

|

A fejlesztőcsapat tisztázta, mit jelent, hogy a System Shock jogok már a Tencentnél vannak.

Hirdetés

A System Shock 3 kezd a jelenlegi generáció Duke Nukem Foreverje lenni. A játékot 2015-ben jelentették be, akkor még a Starbreeze vezényletével. A cég aztán pénzügyi nehézségek miatt 2019-ben visszaadta a játék jogait az Otherside Entertainmentnek, amely elvileg azóta is dolgozik a projekten, bár ez bizonytalanná vált bizonytalanná, amikor két hete kiderült, hogy a Tencent átvette az irányítást.

Hirdetés

Az akkor közzétett bejelentés nem igazán volt egyértelmű azzal kapcsolatban, hogy az Otherside teljesen átadta-e gyeplőt vagy ők fejlesztik tovább a játékot, és a Tencent csak pénzügyi megállapodással segíti a dolgot. Sokkal okosabbak most sem lettünk, de a stúdió közösségi menedzsere, Alyssa Marshall legalább annyit tisztázott, hogy az Otherside még mindig része a projektnek.

"Még mindig dolgozunk rajta, de jelenleg nem mondhatok ennél többet. Azonnal értesítünk majd mindenkit a fejleményekről, amint megtehetjük."

Egyelőre annyi biztos, hogy valamilyen formában, valahogy még születőben van a System Shock 3. Hogy játszani mikor fogunk vele, azt valószínűleg senki sem tudja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)