Hirdetés

Az Otomo klán irányításával újít a Total War: Shogun 2

|

A The Creative Assembly tovább bővíti a 2011 márciusában megjelent stratégiai játékát, ezúttal az Otomo klánt hajthatjuk uralmunk alá.

Hirdetés

Egy vadonatúj DLC csomag teszi színesebbé a Total War: Shogun 2 alapjáraton is masszív tartalmait, amely az Otomo Clan Pack néven került be a játékipar történelmébe és Steamen keresztül már meg is vásárolható.

A bővítmény a névből eredően egy új játszható frakcióként az Otomo klánt adja a kezünk alá, akik plusz tartalmakat hoznak magukkal: új épületeket, javításokat, új egységeket (Portugese Tercos, Otomo Donderbuss Cavalry, Otomo Matchlock Ashigaru, Otomo Matchlock Samurai és Otomo Matchlock Kobaya), valamint megannyi más tartalmi bővítést (.

A Total War: Shogun 2 - Otomo Clan Pack megjelenésére nem kell tovább várni, már kedvünkre beszerezhetjük, de javasolt legalább ennél erősebb géppel rendelkeznünk futtatásához:

        Op. rendszer: Windows 7 / Vista / XP
        Processzor: 2 GHz Intel Dual Core vagy hasonló AMD
        Memória: 1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista / Windows7) GB RAM
        VGA: 256 MB DirectX 9.0c kompatibilis VGA (shader model 3)
        DirectX®:9.0c
        Merevlemez:32 GB HD szabad hely

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)