Hirdetés

Az Outriders fejlesztői is elismerik, hogy nem volt hibátlan a rajt

|

Ahogy a legtöbb, online kapcsolatot igénylő játék, úgy az Outriders is hibaüzenetekkel sokkolta a játékosokat.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy a bejelentését követően jórészt közöny és érdektelenség övezte a People Can Fly újdonságát, nagyot fordult a világ néhány okos döntésnek köszönhetően. Először is jót tett a játéknak, hogy megjelent egy méretesebb demó - tudjuk, hogy költséges, de az egész játékipar javára válna, ha újra általánossá válna, hogy mindenből van próbaverzió. Másodszor pedig már azzal gondoskodtak a megfelelő méretű játékosbázisról, hogy berakták az Xbox Game Pass kínálatába (igaz, csak a konzolos változatot).

A demó inkább kedvező, mint elutasító fogadtatása, valamint a Microsofttal kötött megállapodás előrevetítette, hogy komoly rohamra számíthatnak az Outriders szerverei az első napon, valamiért a fejlesztőcsapat (vagy a kiadó Square Enix) mégis alábecsülte a helyzet komolyságát, ami ahhoz vezetett, hogy több idő töltöttünk hibaüzenetek bámulásával, mint magával a játékkal.

Hirdetés

Tudja a People Can Fly is, hogy ezt bizony elbaltázta, emiatt gőzerővel dolgozik azon, hogy a szerverek képesek legyenek megbirkózni a forgalommal, amit még az is tetéz, hogy épp húsvétot ünneplik a világ jelentős részén, ami azt jelenti, hogy a szokásosnál is több idejük jut az embereknek játszani, mert sokan kénytelenek lemondani a rokonság végiglátogatásáról.

Ezzel párhuzamosan folyamatosan gyűjtik a felhasználói visszajelzéseket is az esetleges programhibákról és a nem megfelelően működő küldetésekről. Ezek listáját itt megtaláljátok, némi szerencsével már átmeneti megoldás is született rájuk, amíg el nem készülnek a szükséges javítások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)