Hirdetés

Az Outriders is bekerül az Xbox Game Passbe?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy ezt a bejelentést készítik elő épp.

Hirdetés

Az Outriders demója nagy sikert aratott, a játék a semmiből hirtelen az év egyik legjobban várt címévé lépett elő - van, aki 250 órát pakolt bele, holott alapvetően csak 3-4 órányi tartalmat kínál. Az Anthemet idéző loot shooter két hét múlva fog megjelenni, ami épp elég idő ahhoz, hogy az Xbox Game Pass előfizetői lemondják előrendelésüket.

Úgy néz ki, hogy a játék hamarosan, várhatóan már a megjelenéskor bekerül a szolgáltatás kínálatába. A hivatalos Twitter-fiók a tőle megszokott módon, egy "kiszivárogtatott" levéllel tease-elte ezt.

Hirdetés

A levél egyik mondatában szó esik egy rejtélyes jelről és egy anomáliáról. Az Outridersben egy fura, ismeretlen helyről érkező jel után kell kutatnunk, szupererőinket pedig az Enoch bolygón megjelenő anomália adja - így nem nehéz összerakni a képet.

A bejelentésre minden bizonnyal nem kell néhány napnál többet várnunk, a Control érkezését is hasonlóan tease-elték, illetve esedékes a március második felében várható tartalmak bemutatása is - na nem mintha a Bethesda játékaival és az Empire of Sinnel ne értük volna be.

Frissítés: közben hivatalosan is bejelentették, valóban bekerül az Outriders az Xbox Game Passbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)