Hirdetés

Az Outriders legkeményebb ellenfele egy lövéstől kifeküdt

|

A gigászi csata, amire a srácok egy hónapig vért és verítéket áldozva készültek, alig 40 másodpercig tartott.

Hirdetés

Az Outridersnek kétségtelenül megvannak a maga hibái. Látszik például az, hogy a People Can Fly nem volt felkészülve a szervereket habzó szájjal megrohamozó játékosok tömegeire. Ettől függetlenül maga a játékmenet rendben van, és hozza azt, amit elvárnánk egy hasonló looter shootertől.

A hiányosságokat a fejlesztők igyekeznek lóhalálában pótolni, és sorban irtják ki a nagyobb bugokat. A jövő egyelőre rózsásnak tűnik, de nem biztos, hogy a végső boss harc segíteni fog a játékostábor megtartásában.

Hirdetés

Az Outriders legfőbb gonosza, Yagak elleni hadjárat ugyanis mintegy 40 másodperc alatt lezárható. A /u/Moxsy-OG nevű Reddit felhasználó egy videóban bizonyította ezt, ahol a csapatával a megfelelő buffok, debuffok és felszerelések összeállítása után, egy jól irányított fejlövéssel 49 338 520 sebzést adtak le, kifektetve ezzel a főgonoszt.

Yagak Eye of The Storm 1 Shot! (Kinda) from r/outriders

A Yagakhoz vezető út komoly kihívásokkal volt kikövezve, így Moxsy és csapata valószínűleg nem vette zokon a dolgot, de sokak számára zavaró lehet a tudat, hogy a legfőbb bossharcot ennyivel le lehet zavarni. Ti mit szóltok ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)