Hirdetés

Az Outriders nagyot szólt az első napján

|

Rengeteg játékos repült rá a looter-shooter mókára, így az Outriders felkerült a Steam top 10-es listájára.

Hirdetés

A People Can Fly és a Square Enix legújabb csodagyereke, az Outriders tegnap jelent meg és letarolta a PC legnépszerűbb platformját.

A TPS móka a megjelenést követő órákban elérte a 111 953-as játékosszámot, és ezzel a Steam 9. legnépszerűbb címe lett, lekörözve ezzel a Rainbow Six: Siege-et. Persze ez csak nagyon kis része a sikertörténetnek, mivel az Outriders megjelent még PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Stadiára.

Hirdetés

Sajnos összesített, hivatalos adatokat még nem kaptunk, így csak a Steam számain keresztül tudjuk megítélni a siker mértékét. Ha a csaknem 112 000 játékost a Marvel's Avengers 30 000-es vagy az Apex Legends 100 000-es eredményéhez mérjük, akkor azért tisztán látható, hogy a People Can Fly nem lőtt mellé.

Az Outriders egyébként a számoktól eltekintve nem indult hibátlanul. A fejlesztőknek le kellett kapcsolniuk a cross-platform lehetőségeket a szolgáltatás problémái miatt, de a csapat elvileg már keményen dolgozik Day 1 tapaszt leszállításán, ami várhatóan helyre rakja a legtöbb fontosabb gondot. Egyelőre még küzdünk mi is a kapcsolódási hibákkal, és a hangok terén is akadnak gondok, bízunk benne, hogy a nagy siker komoly figyelmet is jelent a fejlesztők részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)