Hirdetés

Az Outriders olyan játék lesz, ami nem követi a modern trendeket

|

Az első fejlesztői naplóban részletesen beszéltek az online lehetőségekről, és arról is, hogy számíthatunk-e mikrotranzakciókra.

Hirdetés

Az Outriders fejlesztéséért felelős People Can Fly minden hónapban tart egy streamet, amiben tisztázzák a looter-shooterrel kapcsolatosan felmerülő kérdéseket. Az első műsorban az online lehetőségekről és azok megközelítéséről volt szó. Egyelőre úgy néz ki, hogy az alapokkal elégedettek lehetünk.

Hirdetés

A fejlesztők kijelentették, hogy ők egy olyan játékot akarnak kiadni, ami egy teljes élményt ad a megjelenés napján, és semmilyen mikrotranzakciós elemet nem tartalmaz. Jöhetnek majd frissítések és end-game tartalmak, de szeretnék, hogy a játékosok elégedettek legyenek a kezdőcsomaggal; inkább folytatásokban, az univerzum bővítésében gondolkodnak. A Doom Eternal Denuvo-ügyére reagálva azt is kijelentették, hogy semmilyen másolásvédelem nem lesz. Az adás további részében szóba került a felhasználói felület testreszabhatósága, a nehézségi szintek és azok jutalmazási rendszerei, és a Trickster kasztot is kivesézték.

Az Outriders megjelenése 2020. végére várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és majd az újgenerációs gépekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)