Hirdetés

Az Outriders titkait havonta jelentkező széria leplezi le

|

Az első adásra már nem is kell sokat várnunk.

Hirdetés

Az eddig bemutatott anyagok alapján nem tűnik rossznak a People Can Fly csapatánál készülő Outriders, ami egy kooperatív kalandozásra kihegyezett sci-fi lövölde lesz. A játék megjelenése még egy picit odébb van, ám a fejlesztők úgy döntöttek, hogy addig sem hagynak minket a sötétben tapogatózni.

Hirdetés

Az Outriders Broadcast egy új, havonta jelentkező sorozat lesz, amiből egy csomó érdekességet és egyéb részletet megtudhatunk majd a készülő játékról, így a hírek és fejlesztői beszámolók mellett megleshetjük a játékmenetet is. Tekintettel arra, hogy a koronavírus-járvány következtében több fontos eseményt is lefújtak, a Square Enix és a People Can Fly ezzel a tájékoztatási megoldással szeretné eljuttatni hozzánk a legfontosabb tudnivalókat.

A sorozat első adása, a Built for the Core május 28-án, magyar idő szerint 18:00-kor debütál, tehát már tényleg nem kell sokat várnunk arra, hogy még többet megtudjunk az Outriders világáról. Ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)