Hirdetés

Az Overwatch 2 5v5 meccsekkel operál majd

|

A Blizzard lövöldéjének következő felvonása rengeteg változtatást eszközök a többjátékos élményen, de az egyik legfontosabb a csapatméretek és felállások átalakítása lesz.

Hirdetés

Az Overwatch megjelenése óta eltelt években a játék rengeteget változott, de a csapatok mérete mindig a régi maradt. A 6v6-os felállás volt a PVP mód sarokköve, de az Overwatch 2-ben a Blizzard indokoltnak látta ezt is felülírni.

A jövőben 5v5-ös harcokat vívhatunk majd, ami azt jelenti, hogy a szokásos 2 Support, 2 DPS, 2 Tank felállás sem fog működni. A csapatok méretei a Tankok számának kárára zsugorodnak. Ez azt jelenti, hogy a jövőben minden csapatban csak 1 Tank szolgálhat majd, ami még fontosabbá teszi a szerepkört. 

Hirdetés

A Blizzard azon is dolgozik, hogy a méretes csapattársak ne csak golyófogókként funkcionáljanak: a legtöbbek új képességeket vagy felerősített régieket kapnak, hogy jelentősebb mennyiségű sebzést oszthassanak ki.

Érdekes lesz figyelni a meta alakulását az Overwatch 2 megjelenése után, de ami még izgalmasabb lehet, az az Overwatch League csapatainak átrendeződése. Komoly következményei lesznek az 5v5-re váltásnak, de egyelőre úgy tűnik, hogy meccsek minőségének mindez jót fog tenni. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)