Hirdetés

Az Overwatch 2 a telefonszámodat is el fogja kérni

|

Igen, még azokét is, akik anno megvették az első Overwatch-játékot.

Hirdetés

Alig pár napra vagyunk csak az Overwatch 2 megjelenésétől, a Blizzard pedig mindent meg szeretne tenni azért, hogy a rajt zökkenőmentes legyen, és a későbbiekben se keserítsék meg a játékosok mindennapjait a csalók. Éppen ezért fogja majd a játék elkérni a ti telefonszámotokat is. Ez alól az sem jelent kivételt, ha nem csak az ingyenes második résszel vágnátok bele a buliba, hanem korábban megvettétek az első Overwatchot is.

Az SMS Protect nevezetű biztonsági rendszer egy kétfaktoros beléptetést biztosító megoldás, ami egyébként a Call of Duty: Modern Warfare 2-be is be fog szépen épülni. Az Overwatch 2 esetében a játék free-to-play mivolta miatt mindenképpen szükség van erre, hiszen egyébként bárki regisztrálhatna millió és egy új, ingyenes profilt, hogy aztán azzal rosszalkodjon.

Ha azonban az ember profilja hozzá van kötve a telefonjához, talán jobban megbecsüli majd.

Hirdetés

Két tekintetben is jó lesz igazából az, hogy a telefonszámunk hozzá van láncolva a profilunkhoz: egyrészt megnehezíti a hackerek dolgát, és könnyebb lesz visszaszerezni az esetlegesen mégis feltört accountokat, másfelől jobban fáj majd a csalóknak és a mások játékába belerondító felhasználóknak az, ha bannolják őket. Fontos, hogy csak aktív, használatban lévő telefonok lesznek kompatibilisek a rendszerrel - olyanok, amiken bármikor tudtok SMS-t fogadni.

Az Overwatch 2 egészen pontosan 2022. október 4-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)