Hirdetés

Az Overwatch 2 első eseménye ma este érkezik, megjött a bemutató trailer

|

Halloween közeledtével jönnek a tematikus Overwatch tartalmak is. Új skinek, új festések, spray-k, és ingyenes ajándékok várhatóak az új játékmód mellett.

Hirdetés

Az Overwatch 2 teszt idejében nem voltam kifejezetten morcos az új monetizációs modell miatt, mert az az álláspontom, hogy amennyiben az extra bevételt menő tartalmakra fogják költeni, akkor mind jól járunk. Ma lesz ennek az elméletnek az első próbatétele a Halloween Terror 2022-vel.

Az új esemény visszahoz a boltba egy rakat régi halloweeni skint, de azokkal együtt hoz új karakterkinézeteket, ingyenes ajándékokat és egy új Junkenstein módot is.

A lenti trailer mutat egy darabkát abból, amire számíthatunk, de akinek kérdései lennének, az várja meg a ma estét a válaszokkal.

Hirdetés

A Halloween Terror 2022 már ma élesedni fog az Overwatch 2-ben.

Ugyan a kozmetikai cuccok nagyjáért már fizetnünk kell, de kapunk idén egy ingyen Reaper és egy Winston skint. Előbbihez csak be kell jelentkeznünk majd a Halloween Terror kezdetétől a Season 1 végéig, Winstonhoz viszont néznünk kell majd úgy 4 órányi Overwatch 2 streamet a Twitch.tv-n.

A halloweeni kihívások teljesítéséért egyébként járnak majd még apróságok, így érdemes lesz pörgetni majd az új és régi játékmódokat is. A Halloween Terror egyébként november 1-ig tart majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)